fbpx

BLACK FRIDAY

Never stop learning

black friday madness bij brow studio academy!

Buy more to save more

Grijp je kans om je brow game naar nieuwe hoogten te tillen met onze waanzinnige Black Friday-deals bij Brow Studio Academy! Ontvang ongekende kortingen op onze online en fysieke trainingen. Deze aanbiedingen zijn slechts geldig tot en met maandag 27 november, dus wacht niet te lang!

🚀 Online Trainingen – 50% Korting!

Verrijk je kennis vanuit het comfort van je eigen huis met onze online trainingen. Profiteer tot en met maandag van een ongelooflijke 50% korting met de code: BFONLINE50. Ontwikkel je vaardigheden en blijf up-to-date met de nieuwste technieken in de brow-industrie.


🏢
Fysieke Trainingen – 30% Korting!

Duik in de wereld van Brow Studio Academy met onze groepslessen en privétrainingen in onze academy. Ontvang tot en met maandag 30% korting op alle fysieke trainingen met de code: BFPHYSICAL30. Leer van de besten en verbeter je technieken met onze ervaren instructeurs.

💰 Powder Brows Cursus – €1000 Korting voor de Eerste 10 Aanmeldingen!

We hebben iets speciaals voor de snelsten onder jullie! De eerste 10 aanmeldingen voor onze Powder Brows cursus ontvangen een exclusieve korting van €1000! Haast je, want deze aanbieding is slechts 24 uur geldig. Gebruik de code: BLACK1000 bij het afrekenen.


🎉
Hoe te profiteren?

Scroll verder om de kortingscodes in te wisselen en jezelf te verzekeren van de best mogelijke deal op onze hoogwaardige brow-trainingen. Wees er snel bij, want deze aanbiedingen verdwijnen op maandag 27 november!

💻🛒 Online Trainingen – Code: BFONLINE50

🏢💄 Fysieke Trainingen – Code: BFPHYSICAL30

👁️👁️ Powder Brows Cursus – Code: BLACK1000

Wacht niet langer! Upgrade je vaardigheden en word de beste in de kunst van het wenkbrauwontwerp met Brow Studio Academy. 

Happy Black Friday shopping! 🛍️✨

Join the list

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, aanbiedingen en updates!

×