fbpx

Contact

Call me back

Welkom bij Brow Studio Academy, dé plek om jouw wenkbrauwcarrière te starten! Wij bieden een breed scala aan trainingen om jou te helpen groeien:

Brow Classic Training:
Leer de basis van het wenkbrauwstylen, inclusief harsen, uittekenen, verven, knippen, epileren en make-uppen. Ontdek ook hoe je je eigen wenkbrauwsalon kunt starten.

Brow Lift Training (Lamination):
Ontdek verschillende methoden om wenkbrauwen te liften met speciale lotions.

Powder Brows Training:
Leer hoe je prachtige wenkbrauwen kunt creëren door middel van semi-permanente tattoo-technieken.

Lash Lift Training (Lamination):
Leer hoe je de juiste materialen kunt kiezen en wimpers kunt liften voor elke soort en lengte.

Brow Classic Expert:
Voor degenen die al ervaring hebben met wenkbrauwstyling of een eigen salon hebben. Leer geavanceerde technieken, werk efficiënter en bereik nog mooiere resultaten.

Henna Brows Training:
Leer werken met henna. Deze training is geschikt voor degenen die al kunnen harsen en epileren. Ontdek hoe je wenkbrauwen kunt verven met henna op de beste en mooiste manier.

Bij al onze trainingen leer je ook hoe je een intake met de klant kunt afnemen, haar- en huidanalyses kunt maken en hoe je omgaat met verschillende medische achtergronden en contra-indicaties. Daarnaast leren we je nazorg te bieden en hoe je je behandelingen kunt upsellen/cross-sellen om meer omzet uit je klanten te halen.

Twijfel je welke training het beste bij jou past of wil je graag advies voordat je een training inplant?
 Maak dan nu een belafspraak in onze agenda hierboven en wij nemen contact met jou op het afgesproken tijdstip. Wij staan klaar om jou te helpen!

Join the list

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, aanbiedingen en updates!

×