fbpx
Workshop @ Nova College Haarlem

Onlangs hebben wij suuuuper toffe mini workshops mogen geven over de Brow Lift, ook wel Lamination genoemd, op het Nova College in Haarlem!

Nadat het Nova College ons had benaderd voor de zogeheten workshop week van uiterlijke verzorging, waren we gelijk enthousiast! 

Tijdens het kennismakingsgesprek waren ze meteen super nieuwsgierig over onze technieken en onze eigen productlijn Phace. Doordat wij zowel producten als trainers konden bieden was de keus gauw gemaakt. Wij voelden ons vereerd dat ze met ons samen wilde werken.

Tijdens deze 3 daagse-workshop hebben wij meer dan 260 studenten de basis van het brow liften geleerd. Met 75 minuten per workshop en 20 studenten per groep vlogen we door de dagen heen. Op deze manier hebben wij deze ambitieuze dames en heren een voorproefje van het vak kunnen laten proeven. 

Brow Lamination is een beautybehandeling waarbij de wenkbrauwen in de gewenste vorm worden gestyled en gefixeerd met behulp van speciale lotions. Het is een relatief nieuwe behandeling die snel populair is geworden vanwege de indrukwekkende resultaten die kunnen worden bereikt.

De training begon met een introductie van de behandeling en een kennismaking met producten van Phace welk nodig zijn om de behandeling uit te voeren.
Hierna kwam de uitleg over de behandeling, stap voor stap hebben wij de studenten door de workshop heen geloodst.

Natuurlijk liepen wij rond in het lokaal om feedback en aanwijzingen te geven waar nodig was. De studenten deden het geweldig en hadden snel de techniek onder de knie, waaronder ook echte talentjes! 

Aan het eind van deze workshop zijn we meteen gevraagd om deze training volgend jaar weer te komen geven. De leraren van het Nova College waren zo enthousiast over onze inzet en professionaliteit! We love love love to hear that!  Check de aftermovie hieronder! 

Interesse gekregen in een trainer huren voor jouw salon of school? Mail dan naar info@brow-academy.nl

Meer weten over de mogelijkheden voor het inkopen van wenkbrauwproducten en/of tints? Mail naar info@phacebeauty.com 

Liever bellen? 0633413343

Meer
Artikelen

Join the list

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, aanbiedingen en updates!

×